Prijs vergelijk compatibel inktcartridges. prijsvergelijk

Met Google gezocht op compatibel inktcartridges, de aanbieders die op dat moment bovenaan stonden hebben we genomen.

Onderstaande gegevens zijn vrij te vinden op internet, wij hebben ze op een rijtje gezet voor u zodat u in één oogopslag kunt zien wie de goedkoopste is.

De duurdere collegae concurrenten zullen zeggen:

dat hun inkt van betere kwaliteit is.
meer inhoud in de cartridge zit.
Er zijn in de wereld maar 3 fabrieken (USA, Duisland en China) die deze inkt produceren, dit maakt de kans héél groot dat de inkten uit dezelfde fabriek komen, wel is het verschil in cartridge mogelijk, maar deze fabrieken kunnen zich niet permiteren om slecht materiaal te leveren, de kwaliteitscontrole is hoog.
Toch is het mogelijk dat er een verkeerde cartridge door de controle glipt, daarom geven wij 100% garantie.

Dan houd je de chip nog over, mogelijk is dit een probleem, ook hier denk ik dat er door de inktfabrikant de beste chip wordt gebruikt, want niet goed wordt niet verkocht, wij zijn sinds 2007 actief met compatibel cartridges en hebben zeer goede contacten in deze wereld, vandaar dat er nu alle inkten te bestellen zijn, ook al staan deze (nog) niet in de webshop.

Onderstaande gegevens zijn op 25 april 2015 op de desbetreffende webshop opgehaald.

Geen rekening gehouden met:

de inhoud van de cartridges
kosten voor Ideal en/of Paypal
verpakkingskosten
Wel rekening gehouden met:

BTW
Er zijn namelijk shops die de prijs exclusief BTW groot laten zien en inclusief BTW heel klein eronder.
En er zijn shops die kosten vragen voor gebruik van Ideal en/of Paypal.
En er zijn shops die voor verpakkingskosten een bedrag vragen, dit gebeurd meestal pas op de allerlaatste pagina, de kassa.

Voor de genoemde shops weet ik het niet, voor onze shop weet ik dit uiteraard wel dat alle kosten in de prijs verwerkt zijn, u betaald dus bij ons de prijs waarmee wij de artikelen prijzen plus de daadwerkelijk kosten die PostNl vraagt, met een minimum van € 4,00. Dit is tot 500 gram, buspakje. (Tot Postnl de prijs aanpast.)

En,.......... u kunt altijd nog een kijkje nemen op deze site..... http://www.inktvergelijker.nl
Niet dat wij adverteren op deze site, (want dan zou de verkoopprijs van onze cartridges omhoog moeten), maar dan weet u wat een ander vraagt, wat wij aan u vragen is om tijdens een verjaardagsfeestje het onderwerp van goedkope cartridges naar voren te brengen, een betere reclame kunnen wij ons niet voorstellen.

Let wel op de prijs, deze is per stuk (bijna) net zo duur als bij webinkt4u een heel setje, maar wat wil je,... TV reclame is niet voor niets!